search
חותמיסטית בשעת חירום – חן נחום


הכירו את חן נחום, חותמיסטית מחזור ח’, מורה ורכזת אנגלית בבי”ס אלמוגים בקריית ים. חן יזמה פרויקט מתוקשב עם תלמידיה בו הם יוצרים קשר עם תלמידים מכל העולם, כותבים להם ולומדים להכיר אותם בשפה האנגלית.

בעקבות המלחמה, התלמידים והתלמידות הכינו מצגות בשיעורי האנגלית ובהן הציגו את החיבור והזיקה שלהם למדינת ישראל, מקומות אהובים בארץ, ושיתפו על האמונה במדינה ובצה”ל. בנוסף, הם הכינו סרטונים שתיעדו את בית הספר, את ביתם ואת תחומי העניין שלהם.

התלמידים והתלמידות השתתפו בשיעורי אונליין משותפים עם ביה”ס “פרו” בניו יורק, שבמסגרתם הם שיתפו את המצגות המדהימות שהכינו, סיפרו על המצב בישראל, שאלו שאלות את הילדים מאמריקה וענו בצורה מדהימה על שאלות שנשאלו. הילדים האמריקאים רוצים לדעת על המצב בארץ ועל המלחמה, והילדים השיבו להם בצורה מופלאה.
חן מוסיפה: “סיימנו את השיחה בתודה לארה”ב שעוזרת לנו בימים אלו והודינו להם על ההקשבה, התמיכה והרצון להכיר. ואיך לא ב-עם ישראל חי!”.

View: 113

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תכנים נוספים

ללא קטגוריה
124
רגע לפני שנכנסים לכיתה לראשונה
הכירו את שחר ולידן – המורים החדשים שלנו! שחר איתן ולידן אביר הם בוגרי הכשרת הקיץ של מחזור ט"ו החדש…
עמיתי חותם גליל עליון
ללא קטגוריה
1112
עמיתי חותם בגליל העליון
קבוצה לומדת
ללא קטגוריה
670
רכזי.ות חינוך בחירום בצפון